Skip to main content

Βιωματικό εργαστήριο με τίτλο: «Έλα να πετάξουμε μαζί στη χώρα του εαυτού» - 2022


28 Σεπτεμβρίου 2022

Το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης διοργανώνει εργαστήριο με τίτλο « Έλα να πετάξουμε μαζί στη χώρα του εαυτού». Στόχος του εργαστηρίου είναι η γνωριμία και η εξοικείωση των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας καθώς και του ειδικού επιστημονικού προσωπικού, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς των σχολικών μονάδων  με το εκπαιδευτικό υλικό προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας (για μαθητές Α’ Β’ Γ’ Δημοτικού)  ,το οποίο έχει σχεδιαστεί από το Κέντρο Πρόληψης.  Το υλικό είναι δομημένο με σαφείς στόχους , στηρίζεται στη βιωματική μέθοδο, προσφέροντας τρόπους ανάπτυξης θεμάτων που αφορούν στον εαυτό, στην αναγνώριση και έκφραση συναισθημάτων , στις σχέσεις με τους άλλους.

Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου στις παρακάτω ημερομηνίες Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου , Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και ώρες 18:00- 20:30.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων έως 12άτομα , θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 στο 2622029710 ή στο keprilia@otenet.gr

Η συμμετοχή στις δράσεις του Κέντρου είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση.