Skip to main content

Γενική Συνέλευση και ανάδειξη του Δ.Σ. για την τριετία 2020-2023


09 Νοεμβρίου 2020

Γενική Συνέλευση των τοπικών φορέων - μελών του Κέντρου Πρόληψης Ηλείας «Παρεμβάσεις» πραγματοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιαννόπουλου Βασίλη, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συμμετείχαν οι  12 από τους 16 φορείς – μέλη του Κέντρου. Την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας εκπροσώπησε ο Επίσκοπος Αθανάσιος Μπαχός και ο κ. Ξουρής Χρήστος, την Περφερειακή Ένωση δήμων ο κ. Αβραάμ Μπούρας, τον Δήμο Ήλιδας ο κ. Ζαχαρόπουλος Βασίλειος, τον Δήμο Ζαχάρως ο κ. Αλεξανδρόπουλος Φώτης, τον δήμο Πύργου ο κ. Βγενόπουλος Ανδρέας, τον δήμο Πηνειού η κα Σοφία Μαρινοπούλου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηλείας ο κ. Γιαννόπουλος Διονύσιος, το Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης δήμου Ήλιδας ο κ. Βαρούχας Ιάκωβος, τον Δικηγορικό σύλλογο Αμαλιάδας ο κ. Αλέξανδρος Γεωργουλής, τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας ο κ. Τσαούσης Κώστας, τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας ο κ. Σαψάλης Νικόλαος.

Στο ξεκίνημα της Συνέλευσης όπως είχε προγραμματιστεί με απόφαση του  Διοικητικού συμβουλίου ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γιαννόπουλος Βασίλειος έδωσε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του εκλιπόντος Μανώλη Αγιομυργιαννάκη ο οποίος  υπηρέτησε με ήθος και δέσμευση το έργο της πρόληψης μέσα από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης για το χρονικό διάστημα 11/2014 - 9/2018 και 10/2019 -3/2020 και που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο 2020 λόγω της πανδημίας. 

Ακολούθησε ενημέρωση για το έργο του Κέντρου Πρόληψης ως προς την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας ιδιαίτερα μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία και στην συνέχεια εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός. Ακολούθησαν αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: κος. Γιαννόπουλος Βασίλειος, Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας με αναπληρωτή την κα. Ζωή Αναστασοπούλου, περιφερειακή σύμβουλο – εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Αντιπρόεδρος: κος. Αντώνης Πατρινός με αναπληρωτή τον κο. Ζαχαρόπουλο Βασίλειο – εκπρόσωποι του Δήμου Ήλιδας

Γενικός Γραμματέας: κος. Ιάκωβος Βαρούχας με αναπληρωτή τον κο. Ιωάννη Σαραβάκο – εκπρόσωποι του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης δήμου Ήλιδας

Ταμίας: κος. Γιαννόπουλος Διονύσιος – εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηλείας

Μέλος: κος. Βγενόπουλος Ανδρέας με αναπληρωτή τον κο. Κοτσώνη Νικόλαο – εκπρόσωποι του δήμου Πύργου.

Την έβδομη θέση στο Δ.Σ. καταλαμβάνει εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου Πρόληψης.