Δελτίο Τύπου
Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2020 12:09

Δελτίο Τύπου

Υλοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης Παρεμβάσεις σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Ηλείας - Σχολικές Δραστηριότητες βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς με στόχο την εκπαίδευση στο υλικό προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας με τίτλο «Έλα να πετάξουμε στη χώρα του εαυτού».

Το υλικό έχει σχεδιαστεί από το Κέντρο Πρόληψης, απευθύνεται σε μαθητές Α,Β,Γ,Δ δημοτικού και σκοπός του είναι η ενίσχυση των προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων στη μεταβατική φάση από την προσχολική στην πρώτη σχολική ηλικία. Η εφαρμογή του προσφέρει δυνατότητες ανάπτυξης θεμάτων που αφορούν στον εαυτό, στην αναγνώριση και έκφραση συναισθημάτων, στις σχέσεις με τους άλλους.
Στο εργαστήριο συμμετείχαν δάσκαλοι και εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων, όπου μέσα από βιωματικές διαδικασίες και δραστηριότητες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το υλικό αλλά και να μοιραστούν σκέψεις, ερωτήματα και εμπειρίες από την σχολική καθημερινότητα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Πρόληψης στα τηλ. 2622029710.

Καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς πληροφορίες για τα προγράμματα μπορούν να αναζητούνται στην ιστοσελίδα μας: www.paremvaseis.gr και στο facebook: kentro prolipsis paremvaseis.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2020 12:12