Δελτίο Τύπου
Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2019 08:44

Πρόγραμμα για την οικογένεια

Το Κέντρο Πρόληψης συνεχίζοντας τις δράσεις για την οικογένεια, σχεδιάζει 2 βιωματικά εργαστήρια για γονείς και παιδιά που φοιτούν στη Β΄ Δημοτικού των Σχολείων της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής.

Το βιωματικό εργαστήρι για γονείς περιλαμβάνει 4 έως 6 συναντήσεις με εβδομαδιαία συχνότητα και οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις εμπειρίες και τα ερωτήματά τους, σε θέματα διαπαιδαγώγησης και επικοινωνίας, με στόχο να υποστηριχθούν προκειμένου να λειτουργήσουν υποστηρικτικά στην ενίσχυση των προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών τους.

Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου για γονείς, θα ακολουθήσει το εργαστήριο για παιδιά διάρκειας 6 έως 8 συναντήσεων που έχει σαν στόχο μέσα σε ένα πλαίσιο ασφαλούς έκφρασης αναγκών και των συναισθημάτων, τη δημιουργία των συνθηκών εκείνων που οδηγούν στην καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των επιλογών των παιδιών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παιδιών στο εργαστήριο, είναι η προηγούμενη συμμετοχή και ολοκλήρωση του εργαστηρίου από τους γονείς τους. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 στο τηλ.2622029710. (Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 18.)

Η συμμετοχή στις δράσεις του κέντρου είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση

B_dimotikou1ÂÂ B_dimotikou2

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2019 08:55