Δελτίο Τύπου
Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 11:42

Ομάδα για παιδιά σχολικής ηλικίας διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης "Παρεμβάσεις" στην Γαστούνη με στόχο την ενίσχυση των προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών.

Το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις», φορέας προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας και πρόληψης των εξαρτήσεων στο νομό, σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία Γαστούνης, Καβασίλων, Ρουπακίου και τους αντίστοιχους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, οργανώνει ομάδα παιδιών για τους μαθητές της Ε' τάξης.

Μέσα από παραμύθια, παιχνίδια και ομαδικές ασκήσεις, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να "συναντηθούν" με εποικοδομητικούς τρόπους συνεργασίας, επικοινωνίας και συναισθηματικής έκφρασης.

Η ομάδα θα πραγματοποιείται στη Γαστούνη (ΚΑΠΗ) μια φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα απόγευμα και ώρα 4:00 – 5:30 και θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο. Συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν είτε οι ίδιοι οι μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ομάδα είτε οι γονείς τους στο τηλέφωνο του Κέντρου 26220-29710 έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 και ώρες 09:00 με 14:30.

Η συμμετοχή των παιδιών στην ομάδα είναι εθελοντική με μοναδική προϋπόθεση την σταθερή τους παρουσία σε αυτή.

Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν από 8-12 μαθητές χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κα. Κατερίνα Λάγαρη, ψυχολόγος. Για πληροφορίες ή συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Πρόληψης.

Gastouni

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 11:48