Δελτίο Τύπου
Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 08:29

Βιωματικό εργαστήρι για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης "Παρεμβάσεις" σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη υποστήριξης των εκπαιδευτικών στον νέο τους ρόλο ως εμψυχωτές μιας ομάδας θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήρι με τίτλο "Χτίζοντας ομάδες στο σχολείο". Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που υλοποιούν το μάθημα «Βιωματικές Δράσεις – Σχολική και Κοινωνική Ζωή» ή προγράμματα αγωγής ψυχοκοινωνικής υγείας που στηρίζονται στη φιλοσοφία της βιωματικής προσέγγισης. Στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους εκπαιδευτικούς στις βασικές αρχές της δημιουργίας ομάδας και στις δεξιότητες συντονισμού για τη δημιουργία ομαδικού κλίματος στην σχολική τάξη, αξιοποιώντας την βιωματική μέθοδο. Συντονιστές του σεμιναρίου είναι  η Διονυσία Γκομώλη, κοινωνική λειτουργός και η Τσαπαρδώνη Γιώτα, ψυχολόγος.

Το Â σεμινάριο θα ξεκινήσει την Τρίτη 10/11/2015 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 24/11/2015 σε 5 τρίωρες συναντήσεις, στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης, Ελ. Βενιζέλου 29 - Αμαλιάδα.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 6/11/2015 στο Κέντρο Πρόληψης τηλ. επικοινωνίας 2622029710/ email: keprilia@otenet.gr

afisa-prosklisi