Δελτίο Τύπου
Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2015 10:16
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η 10η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης «Πρόληψη ... η ζωή μας αύριο» πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα 15 έως 18 Οκτωβρίου 2015 στην οποία συμμετείχε και το Κέντροπρόληψης Ηλείας «Παρεμβάσεις».

Οι Πανελλήνιες Συναντήσειςαποτελούν μια σημαντική ευκαιρία συνάντησης και συνδιαλλαγής ανάμεσα σεεπαγγελματίες, εθελοντές αλλά και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των ΦορέωνΠρόληψης της Εξάρτησης που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.Την ευθύνη διοργάνωσης είχε το Πανελλήνιο Δίκτυο Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησηςκαι το Κέντρο Πρόληψης Νομού Ιωαννίνων «Σχεδία».

Το Πανελλήνιο ΔίκτυοΦορέων Πρόληψης αποτελεί για 20 χρόνια ένα χώρο διαλόγου που συνδέει τουςανθρώπους που εργάζονται στο χώρο της πρόληψης των εξαρτήσεων μέσα από το βίωμα των αρχών και αξιών της. Ταστελέχη του Κέντρου Πρόληψης Ηλείας «Παρεμβάσεις» συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Δίκτυο παρακολούθησαν τιςεργασίες της 10ης Πανελλήνιας Συνάντησης. Στην Πανελλήνια Συνάντησηδόθηκε η δυνατότητα στους φορείςπρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας να ανταλλάξουνγνώση και καλές πρακτικές αλλά και να αλληλοτροφοδοτηθούν και να υποστηριχτούνστο δύσκολο έργο ενδυνάμωσης των ανθρώπων και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής μέσα από διαδικασίες που καλλιεργούν την επικοινωνία και τη δικτύωση πρώτα μεταξύ των φορέων.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2015 10:05