Δελτίο Τύπου
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012 10:50

Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας «Παρεμβάσεις», λειτουργεί με έδρα την Αμαλιάδα από το 1998 και υλοποιεί προγράμματα πρόληψης που απευθύνονται στο γενικό πληθυσμό όλης της Περιφερειακής ενότητας Ηλείας και συγκεκριμένα σε γονείς, εκπαιδευτικούς παιδιά και εφήβους.
Φέτος θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα για εφήβους μαθητές Γ΄ Γυμνασίου- Α΄ Λυκείου, στο Δήμο Πηνειού και συγκεκριμένα στην πόλη της Γαστούνης.
Στα προγράμματα αυτά μέσα από την ομαδική συνεργασία και την ανταλλαγή εμπειριών και προβληματισμών, οι έφηβοι έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν θέματα που σχετίζονται με την ηλικία τους, όπως είναι οι σχέσεις με τους φίλους, με την οικογένεια , με το σχολείο, αλλά και να υποστηριχτούν στη διαχείριση των συναισθημάτων και των ψυχοπιεστικών συνθηκών που συνοδεύουν αυτή την ηλικία.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 25-01-2012 τηλεφωνικά από Δευτέρα εώς Παρασκευή 8:30-2:30, ηλεκτρονικά( e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) ή μέσω facebook (profile : Kentro Prolipsis Paremvaseis , group page : Παρεμβάσεις )
Η μέρα και η ώρα που θα συναντιέται η ομάδα θα καθοριστεί από κοινού με τους μαθητές που θα δηλώσουν συμμετοχή ώστε να μην επιβαρυνθεί το πρόγραμμά τους.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη για το συντονισμό του προγράμματος, Χαντζηκωνσταντίνου Σωτηρία.

gastouni_Efivoi

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 10:24