Δελτίο Τύπου
Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2012 07:37

Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας «Παρεμβάσεις» παρέχει από το 1998 υπηρεσίες σε παιδιά και εφήβους, γονείς και εκπαιδευτικούς με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και υποστήριξη σε θέματα επικοινωνίας και σχέσεων που αναδύονται στο σχολικό και οικογενειακό πλαίσιο.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια να απαντήσουμε στην ανάγκη των γονιών για υποστήριξη στις απαιτήσεις και προκλήσεις του ρόλου τους, υλοποιούμε προγράμματα για την οικογένεια. Σχετικό πρόγραμμα για γονείς σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και συγκεκριμένα στα Λεχαινά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας 1 ½ - 2 ώρες. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου ώρα 18:00 σε χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών. Προκειμένου να ενημερωθούν οι γονείς για το πρόγραμμα έχουν σταλεί προσκλήσεις στις σχολικές μονάδες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 και ώρες 8:30 – 14:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή στο 2622029710. Συντονίστρια του προγράμματος είναι η Μάσσαλα Κατερίνα, ψυχολόγος.

Οι υπηρεσίες του Κέντρου παρέχονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Για τις δράσεις του Κέντρου μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα www.paremvaseis.gr και στο facebook/Παρεμβάσεις.

LECHAINA

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2012 12:16