Ομάδα μαθητών Β΄ Δημοτικού
Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 11:17

Δελτίο τύπου

Ομάδα μαθητών Β΄ Δημοτικού

Το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» στα πλαίσια δράσεων για τα παιδιά θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας με σκοπό την ενίσχυση των προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, το οποίο αφορά στους μαθητές Β΄ τάξης του Δημοτικού των σχολείων του Δήμου Ήλιδας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8-10 εβδομαδιαίες συναντήσεις, διάρκειας 1 ½ ώρα και θα υλοποιηθεί απογευματινές ώρες στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης με εθελοντική συμμετοχή των παιδιών. Στόχος του είναι μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία των γνωρίσουν τον εαυτό τους, να αναγνωρίσουν και να εκφράσουν συναισθήματα και να μάθουν ν’ αξιοποιούν τις δυνατότητες και τις επιλογές τους όταν αντιμετωπίζουν προκλήσεις.

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχει το παιδί τους στο πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 στο τηλ. 26220-29710 από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30-14:30.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (10 έως 18 παιδιά στην ομάδα). Η συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Υπεύθυνες για το συντονισμό του προγράμματος είναι η Κατερίνα Μάσσαλα, ψυχολόγος και η Σωτηρία Χαντζηκωνσταντίνου, ψυχολόγος.

Πληροφορίες για τις δράσεις του Κέντρου μας, μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα μας: www.paremvaseis.gr και στο facebook: kentro prolipsis paremvaseis.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 11:19