Δελτίο Τύπου
Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2016 10:24

Δελτίο Τύπου

Ομάδα παιδιών για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης δημοτικών σχολείων Αρχ. Ολυμπίας

Το Κέντρο Πρόληψης "Παρεμβάσεις", φορέας προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας και πρόληψης των εξαρτήσεων στο νομό, σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Ολυμπίας, το Δημοτικό Σχολείο Βασιλακίου και τους αντίστοιχους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων , οργανώνει ομάδα παιδιών για τους μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης.

Μέσα από παραμύθια, παιχνίδια και ομαδικές ασκήσεις, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να "συναντηθούν" με εποικοδομητικούς τρόπους συνεργασίας, επικοινωνίας και συναισθηματικής έκφρασης.

Η ομάδα θα πραγματοποιείται σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Ολυμπίας μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τρίτη απόγευμα και ώρα 5:00 – 6:30μ.μ και θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν είτε οι ίδιοι οι μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ομάδα είτε οι γονείς τους τηλέφωνο του Κέντρου 26220-29710 έως και την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες 09:00 με 14:30.

Η συμμετοχή των παιδιών και στην ομάδα είναι εθελοντική με μοναδική προϋπόθεση την σταθερή τους παρουσία σε αυτή.

Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν από 8-12 μαθητές χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κα. Κατερίνα Λάγαρη, ψυχολόγος, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε σε σχέση με την ομάδα.


Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2016 10:28