Δελτίο Τύπου
Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2015 10:40

Δελτίο τύπου

Το Κέντρο Πρόληψης "Παρεμβάσεις", φορέας προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας και πρόληψης των εξαρτήσεων στο νομό, σε συνεργασία με το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βαρθολομιού και τους αντίστοιχους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων , οργανώνει ομάδα παιδιών για τους μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης.

Μέσα από παραμύθια, παιχνίδια και ομαδικές ασκήσεις, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να "συναντηθούν" με εποικοδομητικούς τρόπους συνεργασίας, επικοινωνίας και συναισθηματικής έκφρασης.

Η ομάδα θα πραγματοποιείται σε αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βαρθολομιού μια φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα απόγευμα και ώρα 3:00 – 4:30 και θα ξεκινήσει την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου. Συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν είτε οι ίδιοι οι μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ομάδα είτε οι γονείς τους τηλέφωνο του Κέντρου 26220-29710 έως και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 και ώρες 09:00 με 14:30.

Η συμμετοχή των παιδιών και στην ομάδα είναι εθελοντική με μοναδική προϋπόθεση την σταθερή τους παρουσία σε αυτή.

Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν από 8-12 μαθητές χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κα. Κατερίνα Λάγαρη, ψυχολόγος, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε σε σχέση με την ομάδα.

vartholomio

ÂÂÂ

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2015 10:54