Δελτίο τύπου
Τρίτη, 29 Απρίλιος 2014 11:03

Το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» συνεχίζοντας την υλοποίηση δράσεων για την οικογένεια, πρόκειται να υλοποιήσει 2 εργαστήρια με θέμα τα συναισθήματα που απευθύνονται σε μαθητές Β΄ τάξης Δημοτικού και τους γονείς τους, αντίστοιχα.

Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά…

αφορά παιδιά που φοιτούν στη Β΄ τάξη δημοτικών σχολείων της Αμαλιάδας, με στόχο την εξερεύνηση των συναισθημάτων και θα ολοκληρωθεί μέσα σε 3 συναντήσεις που θα γίνουν Τετάρτη 7 Μαΐου, Τετάρτη 14 Μαΐου και Τετάρτη 21 Μαΐου και ώρα 18:30 – 20:00 στο χώρο των «Παρεμβάσεων» (Ελ. Βενιζέλου 29, Αμαλιάδα).

Στο εργαστήρι αυτό μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, παραμύθια και βιωματικά παιχνίδια τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των συναισθημάτων.

Όσοι θα θέλατε να συμμετέχει το παιδί σας στο εργαστήριο μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι την Δευτέρα 05 Μαΐου 2014 στο τηλ. 26220-29710 από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 – 14:00 στις υπεύθυνες για το πρόγραμμα Μάσσαλα Κατερίνα, ψυχολόγος και Σωτηρία Χαντζηκωνσταντίνου, ψυχολόγος. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών (20 παιδιά) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Βιωματικό εργαστήρι για γονείς…

“Του θυμού ο γιατρός είναι ο λόγος ο καλός»

Το βιωματικό εργαστήρι, έχει σκοπό να συμφιλιώσει το γονέα με το συναίσθημα του θυμού, που ένα παιδί βιώνει καθώς αναπτύσσεται. ‘Eνα φυσιολογικό ανθρώπινο συναίσθημα σαν όλα τ’ άλλα, με τη διαφορά της δυσκολίας που παρουσιάζει ως προς την αξιοποίηση του στη ζωή μας. Υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι η Διονυσία Γκομώλη, Κοινωνικός Λειτουργός.

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης «Παρεμβάσεις» παρέχονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

selidodiktis-1 selidodiktis-2

_exo _mesa


Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 29 Απρίλιος 2014 11:18