Δελτίο Τύπου
Δευτέρα, 07 Απρίλιος 2014 07:13

Νέο πρόγραμμα για γονείς ξεκινά στη Φιγαλεία το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» για τους γονείς της περιοχής, σε συνεργασία με τα σχολεία και τους συλλόγους γονέων.

Τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία – συνάντηση με θέμα «Μεγαλώνοντας παιδιά σ’ έναν κόσμου που αλλάζει» με ομιλήτρια την κα. Γιώτα Τσαπαρδώνη, ψυχολόγο.

Στη συνέχεια οι γονείς που ενδιαφέρονται θα μπορούν να συμμετέχουν σ΄έναν κύκλο συναντήσεων όπου θα έχουν τη δυνατότητα ν’ ανταλλάξουν προβληματισμούς και να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με τα όρια στη διαπαιδαγώγηση και την επικοινωνία γονέα – παιδιού.

Επίσης ξεκίνησε την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 πρόγραμμα για γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας στον Πύργο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα κύκλο 6 συναντήσεων με συχνότητα 1 φορά την εβδομάδα όπου οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν και να επεξεργαστούν θέματα που σχετίζονται με την διαπαιδαγώγηση και την επικοινωνία γονιών παιδιών.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των γονιών, έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες με συντονίστριες την κα. Μάσσαλα Κατερίνα, ψυχολόγο και την κα. Σωτηρία Χαντζηκωνσταντίνου, ψυχολόγο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για τα προγράμματα το τηλ. επικοινωνίας του Κέντρου είναι 26220-29710. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 07 Απρίλιος 2014 07:14